MIKRÓCÖLÖPÖK, HORGONYZÁS

2011

Opel, Szentgotthard

A gyártócsarnok korszerűsítése során meg kellett oldani a géptartó emelvény alapozását korlátozott belmagasságú épületben. Keller javaslata szerint GEWI acélbetétes mikrocölöpök készültek. A furatokat a vasbeton padlólemez és részben az alaptestek átfúrásával lehetett elkészíteni. A rozsdásodás ellen dupla védelemmel ellátott acélbetétek hosszútávon is biztos alapot képeznek.

2009

Ferihegy

A ferihegyi repülőtér új utascsarnok építésének munkatérhatárolása során szükség volt az 5-6 m magas és meredek részűfelületek biztosítására. A szakaszosan kiemelt munkagödör rézsűjeit fúrt és injektált talajszegekkel (IBO-Anker), acélhálóval és lőtt betonnal tettük állékonnyá.

Gránit Gyógy- és Termálfürdő, Zalakaros

A Gyógy-és Termálfürdő Fogadóépület munkagödör cölöpfal biztosítása Keller- féle horgonyzási technológiával a szigorú környezetvédemi előírások maradéktalan betartásával.

2008

Kronospan

GEWI cölöpalapozás a Szombathely Falco Zrt. területén lévő tartályok alapozása.

2004

Nádor Szálló, Pécs

Műemlékjellegű épület felújítása során a régi alaptestek megerősítése és mélygarázs készítés céljából a szomszédos épületek aláfogása. A soilcrete talajszilárdításon kívül a munkagödör elhatárolás biztonságát 3 sorban elhelyezett horgonyok szolgálták.